Λίγα λόγια για μας - old

[quote type=”center”]Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων[/quote]

Στο κομμωτήριο SnM στην Κυψέλη μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων. Φροντίζουμε πάντα να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες της μόδας και της σύγχρονης εποχής. Εμπιστευτείτε τις προτάσεις μας και αφεθείτε στα χέρια μας για να αποκτήσετε μαλλιά που μαγνητίζουν με το χρώμα, τη λάμψη και την υφή τους. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας δίνουμε σε κάθε γυναίκα την προσοχή και τη φροντίδα που της αξίζει.

Επειδή η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο, τώρα και οι άντρες έχουν έναν χώρο που μπορούν να ασχοληθούν με την εμφάνιση και το στυλ τους.Όποιος και αν είναι ο τύπος σας, είτε έχετε κοντά, είτε μακριά μαλλιά,ή ακόμα και αν επιθυμείτε να «παίξετε» με το χρώμα και το στυλ των μαλλιών σας, εμπιστευτείτε μας!
Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με τις πρωτοποριακές νέες θεραπείες Kερατίνης (Brazilian) και Botox Capilar.

Εξασφαλίζουμε για εσάς την ποιότητα, αλλά και τις πιο προνομιακές προσφορές. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού. Κάντε τη διαφορά με μοναδικό look μαλλιών, που κλέβει τις εντυπώσεις και κερδίζει τα βλέμματα. Χαλαρώστε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας και απολαύστε την μοντέρνα διακόσμηση συνοδεία χαλαρής μουσικής. Μπορείτε να απομακρύνετε όλο το θόρυβο της πόλης και να αφιερώσετε λίγη ώρα αποκλειστικά στον εαυτό σας και την εικόνα σας.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *