ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρεία μας SNM έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2015 να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς και περιποίησης.

Στόχος μας είναι να προβάλουμε και να προωθήσουμε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας ενώ ταυτόχρονα το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει σχέδια και χρώματα μιας πιο κλασσικής εποχής. Στον ειδικά διαμορφωμένο μοντέρνο χώρο μας, μακριά από τον θόρυβο και την ένταση της πόλης, μπορείτε και εσείς να αφιερώσετε λίγη ώρα αποκλειστικά για τον εαυτό σας και την εικόνα σας.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε όπως και όλας μας τα εξαρτήματα είναι υπερσύγχρονης τεχνολογίας για να μπορείτε ν’ απολαύσετε μια ξεχωριστή περιποίηση των άκρων σας πάντα με τη μέγιστη ασφάλεια. Πολιτική μας η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής (κλίβανος τελευταίας τεχνολογίας για ν’ αποστειρώνονται όλα τα εργαλεία ατομικές πετσέτες καθώς επίσης η απόλυτη καθαριότητα κ’ απολύμανση του χώρου.) Το έμπειρο κ’ εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εξυπηρετεί, απογειώνοντας τη διάθεση σας κ’ χαρίζοντας στα άκρα σας την λάμψη που εσείς επιθυμείτε.

Έχουμε τεράστια ποικιλία χρωμάτων που διαρκούν τρεις (3) εβδομάδες με τα ημιμόνιμα βερνίκια. Αποκτήστε τα τεχνητό νύχια που ονειρεύεστε στοχεύοντας το τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια κ’ κυρίως φυσική όψη. Σας περιμένουμε να ζήσετε από κοντά μαζί μας τη μικρή σας πολυτέλεια σε πολύ προσιτές τιμές!!!

Ειδικότητά μας το μανικιούρ, το πεντικιούρ, και η αποτρίχωση. Προταιρεότητά μας η δική σας ευχαρίστηση και φροντίδα!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!


Γνωρίστε μας...

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού.

Χαλαρώστε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας και απολαύστε την μοντέρνα διακόσμηση συνοδεία απαλής μουσικής… Κάντε τη διαφορά με μοναδικό look νυχιών, που κλέβει τις εντυπώσεις και κερδίζει τα βλέμματα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ%

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ