Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην εμφάνιση μιας γυναίκας όσο και σε έναν άντρα είναι τα άκρα μας Ας δώσουμε λοιπόν λίγη σημασία στο μανικιούρ.

Tα χέρια μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα εργαλεία μας. Τα χρησιμοποιούμε καθημερινά στα πάντα κουράζοντας τα και καταπονώντας τα, για αυτό λοιπόν και τους αξίζει μια καλή και συχνή περιποίηση. Εξάλλου το μανικιούρ είναι κάτι το οποίο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι πάντα στην μόδα τόσο παλαιότερα όσο και με την πάροδο των χρόνων…

Ένα περιποιημένο χέρι δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής, αλλά φυσικά μπορεί να μας φτιάξη την διάθεση και να μας ανανεώσει κάνοντας το αλλάζοντας το με χρώματα της επιλογής μας ανάλογα μεν την διάθεση μας και τις εποχές και πολλές φορές διακοσμώντας τα όμορφα με διάφορα γκλίτερ και ότι φυσικά είναι μέσα στην μόδα. Ένα όμως βαμμένο νύχι θα πρέπει να είναι πάντα καθαρό για να δείξει όμορφο. Η περιποίηση του πω όπως είπαμε και παραπάνω είναι πάνω από όλα και θέμα υγιεινής έχει να κάνει αρχικά με καθάρισμα των επωνυχίων παρανυχίδων, τα οποία ταλαιπωρούνται πολύ χρησιμοποιούνται καθημερινά τα χέρια μας σε νερά, σκληρά απορρυπαντικά ακόμα και απολυμαντικά.

Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video πως βάφουμε τα νύχια με ημιμόνιμο βερνίκι

Δεν υπάρχει λοιπόν άνθρωπος που να μην έχει βγάλει κάποια παρανυχίδα τραβώντας την, με τα χέρια η με τα δόντια και πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί κάποια φλεγμονή από αυτό ακόμη και όλοι αυτή την ταλαιπωρία θα πρέπει να απευθηνόμαστε πάντα σε κάποιον είδικο που γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς τον τρόπο που πρέπει να καθαριστάν και υστέρα να μας ολόκληρωσει το μανικιούρ μας δίνοντας στο, νύχι μας το σχήμα που του ταιριάζει. Γιατί ακόμα και αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι του μανικιούρ…

Δίνοντας το σωστό σχήμα που ταιριάζει στο κάθε άκρο το κάνει να δείχνει πιο κομψό, διότι όλοι μας έχουμε διαφορετικά χέρια και σχήμα νυχιού και φυσικά στον καθένα μας ταίριαζει και το ανάλογο σχήμα.

Πολλές φόρες ακόμα τα νύχια μας ξεφλουδίζουν ή σπάνε από την κακή χρήση που τους κάνουμε αγνοώντας να τα με κάποιο γάντι και βάζοντας τα σε χημείες (απορρυπαντίκα κλπ.) γυμνό χέρι, για αυτό λοιπόν το χέρι μας πρέπει να προστατευθεί από ένα μανικιούρ με κάποια θεραπεία η ακόμη και με κάποιο μανό , ημιμόνιμο διότι τα προστατεύει και τα βοηθάει να μεγαλώσουν και να δείχνουν όμορφα, αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε την κακή χρήση με γυμνό χέρι.

Υπάρχουν βεβαία και οι περιπτώσεις οι οποίες τα νύχια μας είναι εκ γενετής αδύναμα, λεπτά, με λακούβες ή σκίζονται στη μέση. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα πρέπει να διαφύγουμε σε μια άλλη λύση, την διαδικασία των τεχνητών νυχιών(ονυχοπλαστική) για να μπορούν και οι γυναίκες που έχουν πρόβλημα με τα νύχια τους να τα βλέπουν όμορφα και περιποιημένα.

Τα τεχνητά νύχια (ονυχοπλαστική) αν και λίγο παρεξηγημένα είναι απλά ένα πιο δυνατό υλικό, σαν κάποια καλή ενίσχυση που μπαίνει στο νύχι μας για να το βοηθήσει να μην σπάσει και να το διατηρήσει στο μέγεθος και το σχήμα που θέλουμε. Επειδή λοιπόν σε όλους μας αξίζει να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας και να κάνουμε ένα δώρο σε αυτόν με ένα μανικιούρ που σίγουρα θα μα ανανεώσει…. ας αγαπήσουμε λοιπόν λίγο παραπάνω του εαυτό μας και ας κλέψουμε λίγο, από του μας γιατί μας αξίζει!!!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για ένα ραντεβού!